Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Sahne
- 50 g Paniermehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1u.
Winter-Kabeljau
1 godz. 30 min
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1h 25min
Eier-Zwiebel-Curry
45min
Geflügel-Ragout von der Keule
1u.
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10 min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Fisch-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 Std. 15 Min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1u.
Wintersuppe
1u.