Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tonkatsu-Sauce
- 30 g Worcester-Sauce
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Austernsauce
- 40 g Ketchup
- 10 g Zucker
Japanische Kroketten und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 x 3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 150 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 10 g dunkle Sojasauce
- 3 Prisen Pfeffer
- Speisestärke zum Bearbeiten
- 2 Eier
- Mehl zum Panieren
- Panko zum Panieren
- Öl zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 920 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asiatische Kohlrouladen mit Zitronenreis
1u.
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Sojadip
15min
Jiaozi
1h 30 min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20min
Koreanische Ramen mit Tofu
1u.
Teig für Wan Tans
1h 15min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40min