Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de farine de blé (T45)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de thym déshydraté
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 30 g d'eau
- 3 oignons, coupés en deux
- 20 g de cassonade
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs, et 1 jaune
- 100 g de roquefort, émietté
- 60 g de noix
- 3 brins de thym frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3252 kJ / 782 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 56 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Feuilleté tressé au chèvre et aux olives
1 Std. 35 Min
Pissaladière à l'origan
3 Std. 20 Min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Tarte poivron-chèvre
1 Std. 35 Min
Galette oignon-chèvre
35min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h