Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 酸黃瓜 ,去皮切薄片
- 100 克 紅蘿蔔 ,切薄片
- 100 克 洋蔥 ,切四等分
- 30 克 油
- 70 克 蕃茄泥
- 300 克 雞心
- 30 克 珍珠薏仁 ,洗淨,瀝乾
-
1000
克 雞高湯
veya 1000 克 水 - ½ 茶匙 鹽
- 300 克 馬鈴薯 ,切方塊(1公分)
- 10 粒 整粒黑胡椒
- 1 片 乾燥月桂葉
-
10
克 新鮮蒔蘿 ,切碎
veya 10 克 新鮮巴西利 ,切碎 - 60 克 酸奶油 ,搭配食用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.6 g