低脂酒香姜汁鱼块

低脂酒香姜汁鱼块

3.5 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 海鲈鱼 (约500克)
    1 条
  • 火腿
    20 克
  • 10 克
  • 米酒
    20 克
  • 荷兰豆 洗净沥干,去头尾
    50 克
  • 蒸煮用
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 380 mg
Protein 30.9 g
Kalori 815.9 kJ / 195 kcal
Yağ 4.3 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 1.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...