Cihazlar ve Aksesuarlar
酸菜炒牛肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)120 克
-
油25 克
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜小米椒 切片1 根
-
葱 切段1 根
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
688.3 mg
Protein
23.2 g
Kalori
1032.5 kJ /
247 kcal
Yağ
13.7 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一日三餐
21 Tarif
Çin
Çin