酸菜炒牛肉

酸菜炒牛肉

4.1 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    120 克
  • 25 克
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜小米椒 切片
    1 根
  • 切段
    1 根
  • 牛里脊 切薄片
    200 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 688.3 mg
Protein 23.2 g
Kalori 1032.5 kJ / 247 kcal
Yağ 13.7 g
Lif 1.3 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 8.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...