Cihazlar ve Aksesuarlar
扁肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
荸荠 去皮切块5 个
-
猪肉肉糜200 克
-
葱 切末10 克
-
盐½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
肉燕皮40 张
-
水 蒸煮用500 克
-
高汤800 克
-
醋½ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
香菜 适量,装饰用
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.6 g
Kalori
1236.8 kJ /
295.5 kcal
Yağ
22.6 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
10.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家的味道
80 Tarif
Çin
Çin