Cihazlar ve Aksesuarlar
京葱炒黑木耳
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
黑木耳,干的25 克
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
京葱 切段(5厘米),取葱白部分150 克
-
花椒粉 (isteğe bağlı) 或自制花椒粉1 茶匙
-
生抽10 克
-
盐½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2 g
Kalori
356 kJ /
85 kcal
Yağ
5.4 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin