京葱炒黑木耳

京葱炒黑木耳

3.9 16 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 黑木耳,干的
    25 克
  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 京葱 切段(5厘米),取葱白部分
    150 克
  • 花椒粉 (isteğe bağlı) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 生抽
    10 克
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 2 g
Kalori 356 kJ / 85 kcal
Yağ 5.4 g
Lif 2.9 g
Karbonhidrat 8.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...