Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pão
- 160 g leite
- 40 g manjericão, só as folhas
- 15 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 10 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g manteiga
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
Queijo-creme
- 350 g queijo-creme
- 6 pés de cebolinho picado
- 8 folhas de manjericão
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
30
g pinhão
veya 30 g noz - 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 80 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 241.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta de cogumelos e sementes de girassol
30min
Refogar 350 g de chalota
25min
Empadas de maçã
1 Std. 20 Min
Palitos de sementes com bacon e queijo
35min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Molho béchamel
15 min
Bolo de chouriço
45min
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
1 Std. 20 Min
Bases: Tortilhas integrais e tempero para fajitas
1h
Refogar 250 g de chalota
25min
Brioche de abóbora
2h
Saltear 200 g de cebola e alho
20min