Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pão
- 160 g leite
- 40 g manjericão, só as folhas
- 15 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 10 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g manteiga
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
Queijo-creme
- 350 g queijo-creme
- 6 pés de cebolinho picado
- 8 folhas de manjericão
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
30
g pinhão
veya 30 g noz - 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 80 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 22.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 241.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mistura de especiarias de Natal
5 Min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35min
Marinada Tandoori
10 Min
Gelado de gorgonzola com pera salteada e noz tostada
18h 15min
Espinafres cozido com ovos
40min
Tarteletes de cogumelos
35min
Pão naan express
20 Min
Mini pizas a vapor
1 Std.
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50min
Pastéis de batata com cogumelos
1 Std.
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min
Pão de queijo
1 Std.