Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 432.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de courgettes au curry
1 godz. 5 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1 Std.
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Pizza au chou-fleur et cèpes
1 Std.
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35 min
Gratin de macaroni et fenouil
1 godz. 5 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1 Std. 30 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min