Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel, et un peu pour les poireaux
- 260 g d'eau
- 45 g de beurre
- 600 g de poireaux, en tronçons d'1 cm
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 4 tranches fines de jambon, cuit
- 1 fromage de chèvre en bûche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1888 kJ / 452 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Galettes complètes
45 min
Galette bacon et champignons à la crème
50 min
Galette oignon-chèvre
35 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 min
Wraps concombre et saumon fumé
50 min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1u. 50min
Roulés de galettes de sarrasin
1u. 50min
Pâte à galette
1h 15 min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Blinis au citron et à l'aneth
1sa 35 dk