![Pickled vegetables Pickled vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/133d1b34-0145-411d-b205-fc38bdf601f5/Derivates/465f04c5-f41e-4ca2-bd63-7330d4404af9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Besin Değeri
- şuna göre 910 g
- Kalori
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 18.8 g
- Sodyum
- 2179.3 mg
Alternatif tarifler
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 menit
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Quick herb paste
10 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Pumpkin tahini smash
40min
Goat's cheese
18 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Pizza in Bianco
1h 20min
French onion dip
45min