Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g water, room temperature
- 10 - 15 ice cubes
- 2 L ice cold water
- 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
- dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
- 500 g water, room temperature
- 250 g white wine vinegar
- 2 tbsp raw sugar
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- Besin Değeri
- şuna göre 910 g
- Kalori
- 1845.9 kJ / 441.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 18.8 g
- Sodyum
- 2179.3 mg
Alternatif tarifler
Tahini
20min
Speculoos
3h
Piccalilli
720h 35min
Salsa verde
5 Min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Celery salt
20min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Cooked mayonnaise
5 Min