![Thai Steamed Trout Parcels Thai Steamed Trout Parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AEEC56D8-9DAC-4575-B176-9B3778A6FB52/Derivates/740E96F5-A12C-4C68-ADD4-9A1AB657AA95.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 994 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Monkfish and prawn soup
1h
Asparagus Stem Soup
55 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Quenelles with Watercress Sauce
2sa 45 dk
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1sa 50 dk