Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomatensauce
- 150 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 85 g Olivenöl
- 950 g Tomaten, in Viertel
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 1000 g Auberginen
- 4 Prisen Salz
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm), zerzupft
- ½ Bund Basilikum, Blätter abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rigatoni mit Kürbis und Steinpilzpesto
40min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 godz. 15 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1hod.
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1hod.
Gemüse-Korma
55 min
Risotto milanese
30 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Trenette mit Pesto
45min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 godz. 30 min