Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil frais
- 500 g de tomates, mondées
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café d'origan déshydraté ou frais
- 10 filets d'anchois à l'huile
- 15 olives noires
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1303.2 kJ / 311 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 38.7 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 665.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pissaladière
2h 10 min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Cocas niçoises
3 Std. 15 Min
Pizza aux palourdes
1 Std. 45 Min
Chausson nîmois
2 Std.
Pissaladière à l'origan
3 Std. 20 Min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1 Std. 10 Min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2 godz. 30 min
Fougasse mentonnaise
3 Std. 15 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10min
Tarte couronne tapenade-tomate
45 Min