黃豆燉牛腱

黃豆燉牛腱

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 1400 克
  • 醬油
    30 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 嫩薑 切片
    20 克
  • 牛腱 對半切,預先川燙去血水
    200 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾
    40 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 791.6 mg
Protein 14.7 g
Kalori 666.2 kJ / 159.2 kcal
Yağ 4.6 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 313.8 g
Karbonhidrat 13.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...