Cihazlar ve Aksesuarlar
黃豆燉牛腱
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
水1400 克
-
醬油30 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
嫩薑 切片20 克
-
牛腱 對半切,預先川燙去血水200 克
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾40 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
791.6 mg
Protein
14.7 g
Kalori
666.2 kJ /
159.2 kcal
Yağ
4.6 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
313.8 g
Karbonhidrat
13.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
57 Tarif
Tayvan
Tayvan