山藥蛤蜊蒸雞肉

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 人份

Malzemeler

  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 535 克
  • 新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)
    100 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 573.2 mg
Protein 21.1 g
Kalori 748.3 kJ / 178.9 kcal
Yağ 4.9 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 201 g
Karbonhidrat 12.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...