Cihazlar ve Aksesuarlar
山藥蛤蜊蒸雞肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 人份
Malzemeler
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油10 克
-
水535 克
-
新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)100 克
-
鈕扣菇 泡軟15 克
-
糖½ 茶匙
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
573.2 mg
Protein
21.1 g
Kalori
748.3 kJ /
178.9 kcal
Yağ
4.9 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
201 g
Karbonhidrat
12.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
57 Tarif
Tayvan
Tayvan