蘑菇燉牛肉

蘑菇燉牛肉

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 5sa 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 綜合香料蔬菜 (爆香用) (例如芹菜、紅蘿蔔、洋蔥),切小塊
    100 克
  • 新鮮百里香 取葉
    2 枝
  • 橄欖油 多備一點煎肉用
    40 克
  • 牛肉 去骨,整塊
    500 克
  • 新鮮蘑菇 切片
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 高湯醬 蔬菜高湯醬或肉高湯醬
    25 克
  • 番茄泥
    25 克
  • 紅葡萄酒
    80 克
  • 80 克
  • 新鮮巴西利 擺盤用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 75 mg
Protein 27.8 g
Kalori 1376.8 kJ / 344 kcal
Yağ 21.5 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 8.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...