Cihazlar ve Aksesuarlar
鳳梨苦瓜雞湯
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份
Malzemeler
-
豆豉1 大匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 先以熱水川燙300 克
-
苦瓜 去籽、去白膜,切小塊(約2公分)300 克
-
蔭鳳梨150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片20 克
-
水1200 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整1 茶匙
-
蔥 (isteğe bağlı) 切絲,裝飾用5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
32.25 g
Kalori
1879 kJ /
329 kcal
Yağ
14.5 g
Lif
5.27 g
Karbonhidrat
18.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
五星級家常菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan