Cihazlar ve Aksesuarlar
花生豬腳湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
嫩薑 切片15 克
-
水1000 克
-
豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水600 克
-
甘草1 片
-
白胡椒粒3 粒
-
罐頭花生 洗淨,備用100 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
330.3 mg
Protein
43.6 g
Kalori
2609.9 kJ /
623.8 kcal
Yağ
45.3 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
8419.6 g
Karbonhidrat
11.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給站
57 Tarif
Tayvan
Tayvan