Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le risotto
- 50 g de noisettes
- ½ bouquet de sauge fraîche (env. 10 g), effeuillée
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto (temps de cuisson 20 min.)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de boeuf
- 2 sachets de safran en poudre
Les escalopes
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 12 pincées de poivre, moulu
- 12 escalopes de veau (d'env. 50 g chacune)
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Risotto à la tomate et burrata
30min
Risotto
30min
Milanais
3hod.
Émincé à la zurichoise
50 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Stroganoff
45 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Papet vaudois
55 Min