Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le risotto
- 50 g de noisettes
- ½ bouquet de sauge fraîche (env. 10 g), effeuillée
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto (temps de cuisson 20 min.)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de boeuf
- 2 sachets de safran en poudre
Les escalopes
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 12 pincées de poivre, moulu
- 12 escalopes de veau (d'env. 50 g chacune)
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 48.8 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Rösti bernois
40 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Risotto alle cinque P
30 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Mousse au thon
5min
Papet vaudois
55 min
Riz Casimir
45 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Risotto à la courge
35 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min