![Risotto aux bolets et au brie Risotto aux bolets et au brie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2ED781D-6733-4B47-AD52-CE71C1940925/Derivates/F2C6860B-8BF1-4462-BDB8-98CCAE2A11A6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de bâtonnets salés
- 5 brins de thym, frais, dont 3 brins effeuillés
- 800 g d'eau
- 25 g de bolets, séchés (bio)
- 2 cubes de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de beurre
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc, sec
- 200 g de fromage de Brie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla milanese
30min
Milanais
3 Std.
Émincé à la zurichoise
50min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Papet vaudois
55 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Polenta tessinoise
45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min