Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type, (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes, sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon cru, en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 90 g de lait acidulé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 36 g
Alternatif tarifler
Curry thaï rapide au poulet
40 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Pesto de basilic
10 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Soupe de potiron
35 min
Velouté orange-courge
35 min
Velouté de tomates et de courges
25 min