Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 300 g de farine
- 3 œufs
- 100 g de lait
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 2 l d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 55.8 g
- Yağ
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanais
3h
Rösti bernois
40 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50 min
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Knöpflis
50min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min