Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 700 g de pommes de terre à chair ferme, pelées et coupées en morceaux (2 cm)
- 600 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur puis coupés en lanières (1 cm)
- 1 saucisson vaudois
- 1 saucisse aux choux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- 100 g de vin blanc, sec
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Protein
- 151 g
- Karbonhidrat
- 158 g
- Yağ
- 345 g
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30min
Croissants au jambon
35min
Milanais
3hod.
Riz Casimir
45 Min
Cuchaule
2hod. 30min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Rösti bernois
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Sauce à salade à la française
20min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min