Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 470 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Olivenöl
- 2 ¾ TL Salz
- 1 Ei, getrennt
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Ringen
- 2 rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 1 Aubergine (ca. 250-300 g), in Würfeln (1 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Harissa (siehe Tipp)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 1 - 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin)
- ½ TL Paprika edelsüß
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Antipasti-Calzoni
1h 20 min
Gözleme mit Feta
1h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50 min
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 30min
Gemüse-Döner
40 min
Fladenbrot - Pide
1 godz. 50 min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min