Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Langos
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kräuter der Provence
Creme und Fertigstellung
- 30 g Pinienkerne
- 150 g Scamorza, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, in feinen Streifen
- 300 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Ausbacken
- 200 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2409 kJ / 576 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30 min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1h 30min
Rom - Pizzataler
1h 30min
Veganer Dürüm
30 min
Halloumi-Wraps
40 min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Caprese-Baguette
14 Std.
Spinat-Crostini
20 min
Spätzle-Burger
1h 30min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min
Langos klassisch
1h 30min