Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Langos
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kräuter der Provence
Creme und Fertigstellung
- 30 g Pinienkerne
- 150 g Scamorza, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, in feinen Streifen
- 300 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Ausbacken
- 200 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2409 kJ / 576 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rom - Pizzataler
1h 30min
Langos klassisch
1h 30min
Kumpir
1 Std. 15 Min
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10 min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30 min
Caprese-Baguette
14 godz.
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 Std. 20 Min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45 min
Caprese Wraps
10 Min
Gemüse-Döner
40 min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 Std.