Uyumlu sürümler
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
veya 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 48 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1137 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Citroen-kokos bliss balletjes
Değerlendirme yok
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Ovengebakken groentechips
Değerlendirme yok
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Değerlendirme yok
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Değerlendirme yok
Chili con carne
40min
250 g sjalot kleuren
Değerlendirme yok
250 g sjalot fruiten
Değerlendirme yok
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min