Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 411.5 mg
Alternatif tarifler
Chicken with capsicum
45 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Chicken and warm potato salad
55 min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef "Burgundy"
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min