Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 170.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1小时
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Maionese
10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2小时 25 分钟
Senape
5h 15min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Salsa di cipolle e mele
30min
Burro all'erba cipollina
1小时 15 分钟
Bloody Mary
10min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Gazpacho
15 Min