Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 170.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Pappa al pomodoro
35min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Maionese
10min
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro mediterraneo
5h 20min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25 min
Crème brûlée portoghese
30min
Paté di fegatini
30min