Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
g di Gouda a pezzi (2-3 cm)
veya 60 g di Fontina a pezzi (2-3 cm) - 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cipolle tritate
5 min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Değerlendirme yok
Pollo al peperoncino e lime con riso al cavolfiore
Değerlendirme yok
Maionese
10 min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 min
Sformatini di asparagi
45min
Vellutata fredda di patate viola e arachidi
1h 45min
Salsa dolce allo yogurt
10 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Involtini primavera vietnamiti
40min