Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto di basilico
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Gelato ai pomodorini
- 500 g di pomodori datterino a pezzi surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porzioni
- Kalori
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Karbonhidrat
- 27.4 g
- Yağ
- 234.6 g
- Lif
- 11.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bon bon noci e nocciole
2 godz. 20 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10hod. 30min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1j 20 menit
Gazpacho prosciutto e melone
2j 10 menit
Canapè di anguria con feta e noci
20 min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 Std. 25 Min
Granita al cetriolo e Gin
45 Min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 Min
Frozen yogurt all'albicocca
10 Std. 20 Min
Gelato al mango
20 min