Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 500 g di farina di farro
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 100 g di carpaccio di pesce spada affumicato
- 100 g di nocciole sgusciate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2937 kJ / 702 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 79.4 g
- Yağ
- 30.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 12.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10 min.
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Focaccia al profumo di timo
1h 55 min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3u. 35min
Pizza alla farina di farro
2h 10min