Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 130 g
- Kalori
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 40.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1j 55 menit
Crostini con crema di milza
1h
Polenta
1h
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Lampredotto
1h 20 min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15min
Paté di funghi
1h 30min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min
Paté di fegatini
30min