Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio a metà, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di fegatini di pollo o di coniglio
- 30 g di salame veneto tipo Soppressa, a cubetti (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- ½ limone il succo, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 130 g
- Kalori
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 40.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1h
Castagnaccio
1h
Crêpes di farina di castagne con composta di mele
1h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Brodetto di Fano
1h
Anguille in umido
40min
Lampredotto
1 godz. 20 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Crostini con crema di milza
1h
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1h 30min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Paté di fegatini
30min