Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta matta
- 75 g di acqua
- 35 g di olio di semi di mais
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di porri a pezzi
- 10 aghi di rosmarino fresco, lavati
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1200 g di patate, pelate e a fette sottili (2-3 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di panna da cucina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3191.2 kJ / 762.2 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 81.1 g
- Yağ
- 41.1 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 899.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1sa 45 dk
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1sa
Torta di riso salata
2h 10min
Pan meino (Pan de mej)
50 dk
Torta Susanna
2h 40min
Sgabei
3h
Spongata
25 Std. 35 Min
Pizza al caprino e peperone crusco
26h 15min
Frittata senza uova
1h 50min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Focaccia al formaggio
55 dk
Salatini vegetariani
50 dk