Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 538 kJ / 128 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mazapán de almendras
10min
Betún de queso crema
5min
Ganache de chocolate
35min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15min
Betún de vainilla
5min
Choux y eclairs
1h 30min
Betún de mantequilla básico
10min
Pastel double fudge
3 Std.
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Pâte sucrée
55 Min
Curd de limón TM6
20 min