Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Merengue de avellana
- aceite de girasol, para engrasar
- 250 g de azúcar
- 150 g de avellanas
- 5 claras de huevo
- 1 cucharada de vinagre de vino blanco
Relleno
- 75 g de caramelo macizo, tipo Werther's Original®
- 1 plátano (aprox. 120 g)
- 100 g de crema (min 30% de grasa), fría
Cobertura
- 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trocitos
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla
Para montar
- 50 g de chocolate amargo, en un trozo
- 35 g de avellanas tostadas y peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta de limón amarillo
50 Min
Helado de choco menta
24h
Merengue suizo
15min
Helado de crema
1u. 10min
Crema pastelera
10 Min
Explosión de vainilla TM6
1u. 30min
Helado de vainilla
12h
Soletas
50 Min
Helado de chocolate
12h
Rosca de naranja
1u. 30min
Macarrones con merengue suizo
1u. 10min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min