Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Merengue de avellana
- aceite de girasol, para engrasar
- 250 g de azúcar
- 150 g de avellanas
- 5 claras de huevo
- 1 cucharada de vinagre de vino blanco
Relleno
- 75 g de caramelo macizo, tipo Werther's Original®
- 1 plátano (aprox. 120 g)
- 100 g de crema (min 30% de grasa), fría
Cobertura
- 100 g de chocolate amargo (50% cocoa), en trocitos
- 80 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla
Para montar
- 50 g de chocolate amargo, en un trozo
- 35 g de avellanas tostadas y peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40 min
Ganache de chocolate
35 min
Marquesa de chocolate
2 Std. 40 Min
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Affogato de plátano asado TM6
10 Std. 55 Min
Pay de pasta filo de pistaches y almendras
1 Std. 15 Min
Ganache de chocolate
45 min
Tarta de Santiago
45 min
Apple crumble vegano
1 Std.
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2u. 30min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Fruit cake
4 Std.