Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panacota
- 4 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 150 g de leche
- ½ vaina de vainilla
- 1 rama de canela
- 300 g de crema
- 100 g de azúcar
Coulis de fresa
- 150 g de fresas
- 75 g de vino tinto
- 25 g de vinagre balsámico
- 75 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1402.5 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta con salsa de mango
4j 30 menit
Mazapán de almendras
10 min
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20 min
Filete Wellington
14h
Piñas con jarabe de coco en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12 Std. 30 Min
Carlota de mango y queso
7 Std.
Pudín de arroz (Rizogalo)
1h 10 min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Merengue francés con cocoa
2j 10 menit
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pannacotta
6h 15 min