Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 398.7 mg
Alternatif tarifler
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Ciambelline al vino rosso
1h
Pici all'aglione
1h 25 min
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Pizza di Pasqua
3h
Pizza di pasqua dolce
3h
Ciaramicola
1h
Torta al testo
1h
Maritozzo romano
11h
Tozzetti
1h 30 min