Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 398.7 mg
Alternatif tarifler
Torta al testo
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50p
Ciaramicola
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Maritozzo romano
11h
Tozzetti
1h 30 min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3óra
Fave dei Morti
55min
Pomodori ripieni di riso basmati
1h