Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 398.7 mg
Alternatif tarifler
Pizza di Pasqua
3h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Pizza di pasqua dolce
3h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1h
Ciambellone alla frutta secca
55min
Torta al testo
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h