Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 600 g di farina manitoba
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 80 g di acqua
- sale grosso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1834.3 kJ / 438.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 511.3 mg
Alternatif tarifler
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4óra 5p
Focaccia
6h
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Focaccine morbide
3h 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Focaccia morbida
4 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia millebolle
28h