Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 600 g di farina manitoba
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 80 g di acqua
- sale grosso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1834.3 kJ / 438.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 511.3 mg
Alternatif tarifler
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Focaccia
6h
Impasto base per pane
1h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Torta morbida al cioccolato
45 min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Focaccia morbida
4hod.
Gnocco emiliano
4h 50min