Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00
- 550 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 8 g di sale
Terminare la preparazione
- 80 di olive verdi denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 521.7 kJ / 124.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 316.4 mg
Alternatif tarifler
Ciabattine
3h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3h
Pizzette
3h 40min
Piadina romagnola
15min
Focaccine con pomodorini
3h 40min
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
Cornetti brioche
6h 30min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 min