Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1 Std. 15 Min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Quiche aux coings et bleu
1h 45 min
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Gratin de champignons
30 min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min