Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1500 kJ / 360 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Terrine aux restes de viande
13 Std. 15 Min
Tarte fine aux rougets
55min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Bisque de crevettes
30 min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30 min