Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 634 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Low-Carb-Nudel-Bowl
30 min
Zoodle-Suppe
40 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1h 30min
Hähnchen-Tajine
4h
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1h
Gyros-Paprika-Suppe
30 min