Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 634 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Garnelencremesuppe mit Baguette
1 godz.
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Blutorangen-Kardamom-Sorbet
24h
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2h 10min
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20 min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1 godz. 30 min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Madeleines mit Chorizo, Zucchini und Paprika
40 min
Zoodle-Suppe
40 min
Fixes Tomaten-Süppchen
15min