
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter in Stücken
- 300 g Porree nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 565 kcal / 2366 kJ
- Protein
- 27 g
- Yağ
- 43 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Lif
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Sodyum
- 634 mg