Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln

Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln

4.3 323 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
8 Portionen

Malzemeler

  • Emmentaler in Stücken
    200 g
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    700 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Speckwürfel
    125 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    70 g
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • Frühlingszwiebeln in Ringen
    ½ Bund

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 12 g
Kalori 1474 kJ / 352 kcal
Yağ 27 g
Lif 1.9 g
Karbonhidrat 15 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...