Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 250 g de haricots blancs demi-secs
Le jour même
- 3 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 250 g de tomates, coupées en quartiers
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 50 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 580 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Zaalouk d’aubergine
45 Min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Soupe harira
40min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1 Std. 5 Min
Chorba tunisienne
45 Min
Msemen
40min
Harira
7h
Purée de pois cassés (bisarra)
45 Min
Zaalouk de chou-fleur
30 Min
Lentilles à la marocaine
50min