Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
veya 200 g oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 20 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 406 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min
Rissoler des échalotes
20 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Rissoler des oignons
20 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min