Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de poireau, le blanc uniquement
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur, en bouquets
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille (pour 0,5l)
- 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 100 g de lait entier
- 1 pincée de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre moulu, selon vos goûts
- 6 morceaux de foie gras de canard cru (environ 25-30 g/escalope)
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 32.3 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Puddings au chocolat sans farine
Değerlendirme yok
Soupe mystère
45 Min
Soupe d'asperges au citron
55min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1 Std.
Délice citronné
50min
Soupe de pois chiches aux épinards
40 Min
Crème de champignons
20 Min
Crème de pois
40 Min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Soupe de brocolis
15 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min