
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de poireau le blanc uniquement
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur en bouquets
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille (pour 0,5l)
- 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 100 g de lait entier
- 1 pincée de sel selon vos goûts
- 1 pincée de poivre moulu selon vos goûts
- 6 morceaux de foie gras de canard cru (environ 25-30 g/escalope)
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 350.8 kcal / 1450.7 kJ
- Protein
- 8 g
- Yağ
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Lif
- 2.8 g