Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout

Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout

4.5 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
30 slices

Malzemeler

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill (approx. 20 g), leaves only
    1 bunch
  • red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • fresh yeast crumbled
    20 g
  • wholemeal flour plus extra for dusting
    560 g
  • egg (53-63 g)
    1
  • butter cut in pieces
    50 g
  • salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    4
  • water to fill to 1 l mark
Assembly
  • egg yolk beaten, for brushing
    1
  • salad leaves mixed
    100 g
  • smoked trout fillets cut in pieces
    150 g
  • lemon juice freshly squeezed
    30 g
  • black pepper, freshly ground

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 slice

Sodyum 120.7 mg
Protein 5.1 g
Kalori 444.3 kJ / 106.2 kcal
Yağ 3.3 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 15.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...