Cihazlar ve Aksesuarlar
Fatayer with cheese and mint
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 5 dk
12 pieces
Malzemeler
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 pieces
Protein
6 g
Kalori
921.2 kJ /
220 kcal
Yağ
11 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
23.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Moroccan Street Food
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Yellow coloured eggs
Değerlendirme yok
Tzatziki
20 dk
Strawberry ice cream bars
12sa 15 dk
'Qamar el-din' juice
5 dk
Sweet cheese pastry (knafeh)
3sa
Hummus
5 dk
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1sa 10 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Cheese pies
1sa 25 dk
Falafel
1sa 25 dk
Raw kibbeh
15 dk
Gozleme
1sa 15 dk