![Fatayer with cheese and mint Fatayer with cheese and mint](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6bfa56e9-2e32-4cab-8ca2-6c27abdad80e/Derivates/015ec4c9-199b-4e5c-a197-0c534d2e43d0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 250 g whole milk
- 80 g olive oil
-
15
g fresh yeast
veya 1 ½ tsp dried instant yeast (6 g) - 350 g bread flour
- 15 g sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 10 g fresh mint, only leaves
- 50 g pecorino romano
- 75 g cream cheese
- 1 ½ tsp nigella seeds
To make the fatayer
- bread flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieces
- Kalori
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Crêpes with herbs
1h
Noodle soup
35 min
Traditional mint tea
25 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min