Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 400 g de chou-fleur, en fleurettes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 2 œufs
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 150 g de feta, émiettée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1983 kJ / 454 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2u. 20min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1h
Quiche oignon-fenouil
1 Std. 10 Min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Moussaka de lentilles
2h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Couronne de légumes aux graines de courge
1h 20min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h